Buitenschoolse opvang

De Barbaraschool heeft met Partou een overeenkomst getroffen voor de buitenschoolse opvang in school. Een aantrekkelijke optie!

Partou biedt kinderopvang op zo’n 350 vestigingen in een groot deel van Nederland, in alle soorten en maten: dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen, zodat ze spelenderwijs de wereld leren ontdekken.

Partou aan de Rijnzichtlaan is een fair trade bso die gevestigd is in de Barbaraschool. De kinderen hebben een eigen lokaal en mogen gebruik maken van de aula en het podium. Er is een warme samenwerking tussen school en Partou waardoor we samen optrekken in activiteiten als de fair trade markt en de techniek 10-daagse.

Opvangmogelijkheden
De vestiging in de Barbaraschool is open op maandag t/m vrijdag na schooltijd tot 18.15 uur. In de vakanties en op vrije dagen wordt om 7.45 uur geopend, op de woensdag- en de vrijdagmiddag kunnen kinderen een korte middag komen tot 15.30 uur of een lange middag tot 18.15 uur. Naast vaste dagen kunnen ouders ook  flexibele opvang afnemen of gebruik maken van incidentele opvang. Extra opvang wordt geboden op dagen dat de scholen dicht zijn vanwege studiedagen of extra vrije dagen.

Op de website van Partou vraagt u gemakkelijk een rondleiding aan voor de Rijnzichtlaan. Belt u liever? Neem dan contact op met Klantenservice via 088 235 75 00.